Biker's Classics 10-11 augustus

Rijden er meer KJMV-leden op zaterdag naar Spa? Stuur een bericht

A.s. weekend 10 en 11 augustus is de Biker’s Classics in Spa.

Op zaterdag gaat een van onze Belgische leden die kant op, die vroeg zich af of er andere leden waren die ook die kant op gingen, dan kan er gezamenlijk die kant op gereden worden. Zo ja, laat van je horen via de mail webmaster@kjmv.nl of via de KJMV WhatsAppgroep. (aanmelden voor de WhatsAppgroep kan via de e-mail)

KJMV-lid Peter van Vliet: ”Ik ben van plan bij goed weer a.s. zaterdag naar Francorchamp te gaan met mijn Suzuki. Ik vroeg me af of er nog andere leden ook gaan.

Ik zou dan graag in groepsverband willen rijden mits dat allemaal af te spreken en te organiseren is. Vanuit Nederland zal er via Antwerpen, Hasselt, Luik gereden worden. Ik zou bij Hasselt (afrit Ikea) kunnen aansluiten.”

De meeste hier kennen Biker’s Classics wel, blijkbaar onderdeel van een festival (vandaar ook het moderne rijwielgedeelte op de afbeelding). ” Voornaamste objectief was een formule te vinden die deze uitzonderlijke machines uit het verleden nog meer in de kijker zou zetten, alsook alle animatie die gepaard gaat met deze circuitsessies. Dat bracht ons (lees: organisatie) op het idee om een Bikers Festival met verschillende facetten op poten te zetten, om zo alle liefhebbers van motoren, zowel oud als nieuw, samen te brengen op het mooiste circuit ter wereld”

Meer informatie: https://bikersfestival.be/nl/het-bikersfestival-2024-het-weekend-van-10-en-11-augustus/

bikers classics bikers classics
Vision_BikersFest_0170-682x1024 Vision_BikersFest_0170-682x1024
Vision_BikersFest_0188-1024x682 Vision_BikersFest_0188-1024x682