Bericht van Beus

Bericht KJMV-lid Beuzekom ("Beus")

Goedemorgen leden van KJMV,

 

Helaas moet ik jullie allen mededelen dat een van ons / jullie leden tot op kort ernstig ziek is. Sinds afgelopen weekend is ”Beussie” ook wel Gerhard van Beuzekom, / mijn vader dit weekend door een beroerte in het ziekenhuis beland

 

Uit onderzoek is hierbij naar voren gekomen dat Beussie een agressieve vorm van kanker heeft wat vanuit zijn lever is afgetakt tot naar zijn hart. Behandeling is hiervan niet tot nauwelijks meer mogelijk.

 

Hij heeft mij gevraagd om alle KJMV leden hiervan op de hoogte te brengen.

 

Voor de mensen / kennissen die hem nog willen zien. Hij ligt in het Medisch centrum Alkmaar. Afdeling 140 plaats vindend op de 1e verdieping. Voor nu ligt hij nog stabiel maar het  is wel merkbaar minder aan het worden.

 

Hij is via whatsapp nog wel te bereiken. Door vermoeiing zal hij soms wel niet in staat zijn om zijn berichten meteen te lezen.

 

Met deze bericht wil ik jullie allen bedanken voor de leuke en gezellige tijden die jullie met Beussie hebben meegemaakt.

 

Ontzettend bedankt! Ook namens de familie

 

Met vriendelijke groet,

Michiel van Beuzekom

Screenshot 2024-08-13 at 12-05-03 1185598.jpg (JPEG-afb[...] Screenshot 2024-08-13 at 12-05-03 1185598.jpg (JPEG-afb[...]